Norsk Førerkort i Utlandet

Norsk Førerkort i Utlandet. Kjøp et lovlig førerkort hos oss og uten eksamen kan du være sikker på å få et ekte, registrert og ekstremt billig førerkort som er registrert i alle førerkortdatabasene og de ulike kjøreskolene i Norge som vi samarbeider med. Nettsiden vår har vært online siden slutten av 2014 og så langt er alle våre kunder fornøyde. Stol på oss og kjøp førerkort A, B, C eller D. Nettsiden kjpregistertforerkort.com er for folk som ønsker rask førerkort på nett til en god pris og på 5-7 dager. 

Førerkortet er et offisielt dokument som gir administrativ rett til å kjøre bil i et bestemt land. Den gir rett til å kjøre på offentlig vei ett eller flere kjøretøy som kan være personbil (kategori B for mindre enn 3500 kilo og C for mer enn 3500 kilo), motorsykkel (kategori A), moped, lastebil (kategori C), en buss (kategori D) eller for tilkoblede kjøretøy (kategori E). førerkortet vårt er verifisert. Norsk Førerkort i Utlandet

Når en person begår en trafikkulykke, fører fraværet av sertifikatet automatisk til fravær av forsikringsdekning. Videre, når det gjelder materiell eller menneskelig skade, er straffesaksbehandlingen mye mer alvorlig, i noen tilfeller påstander om overlagt drap.

Norsk Førerkort i Utlandet

Generelt oppnås førerkort fra fylte 18 år med noen få unntak, fordi det i likhet med AM-førerkortet i EU-land er tillatt med mopeder med fartsgrense 45 km/t fra fylte 14 år.

Et internasjonalt førerkort, i motsetning til mange, er ganske enkelt et originalt førerkort på flere språk som lar deg kjøre kun i land som anerkjenner det. Den er kun gyldig i maksimalt tre år og må kombineres med det aktuelle landets lisens. Kontakt oss nå for å få ditt norske førerkort.

Kontakt skjema

Kom til oss ved å bruke kontaktskjemaet eller kontakt oss direkte via e-post

kjopregistrertforerkort@gmail.com

×